Cum aplic uleiurile esențiale?

Blink if you need oils

Doresc să va prezint patru moduri cele mai frecvente de utilizare a acestor uleiuri  esențiale.

Topic – Pentru că au moleculele foarte mici/minuscule, având o unitate de masă atomică de sub 500(în greutate moleculară) și sunt liposolubile, se absorb rapid, inclusiv în interiorul celulei (de aceea sunt eficiente în infecții virale)

Acest lucru înseamnă că uleiurile esențiale sunt capabile să pătrundă în piele și să treacă în sânge și în diferite zone ale corpului pentru beneficii terapeutice interne.

Știați că?

Topic recomand a se utiliza împreună cu un ulei cărăuș de bună calitate în diluție corespunzătoare vârstei.

 

Aromatic: Există multe studii care arată că uleiurile esențiale sunt absorbite în sânge atunci când sunt inhalate. Cantitatea mare de vase de sânge din plămâni absoarbe uleiurile și le circulă în tot corpul.

Utilizarea unui difuzor vă poate ajută să experimentați beneficiile uleiurilor esențiale. Puteți difuza Lămâie pentru purificarea aerului, Mentă pentru a îmbunătăți concentrarea și energia, amestecul Breathe pentru probleme ale sistemului respirator.

 

Intern: trebuie amintit din nou că uleiurile esențiale sunt puternice. Cele mai multe uleiuri esențiale sunt sigure pentru uz intern, fiind suficient a se începe cu o picătură.

Uleiurile precum  Mentă, Lămâie și Tămâie au beneficii interne mari și pot fi luate cu apă/miere/ în capsulă vegetală. Alte uleiuri esențiale, cum ar fi Cuișoare și Oregano, trebuie diluate (adică luate în capsulă) și nu trebuie administrate intern timp de mai mult de o săptămână și întotdeauna împreună cu un probiotic.

 

Îngrijirea personală: astăzi, cel mai rapid mod de utilizare a uleiurilor esențiale este fabricarea de produse de îngrijire personală. Această este o excelentă metodă pentru a profita de uleiurile esențiale pentru a vă îmbunătăți frumusețea, sănătatea în casă și pe termen lung.

Unele dintre cele mai bune rețete DIY cu uleiuri  includ: șampon, unt de corp, pastă de dinți,  balsam de buze și produse de curățenie.

 

 

Sursa. Dr Axe

The Essential Life

 

Leave A Reply

* All fields are required