Despre Kit-ul Home Essentials

Kitul Home essentials este un kit de înscriere special gândit de DoTerra pentru noi deoarce conține 10 dintre cele mai prețioase și utilizate uleiuri. Aceste uleiuri susțin starea de sănătate, ajută organismul în procesul natural de vindecare, susțin funcția imunitară, și au multiple întrebuințări pe diferite funcții și sisteme.

Kitul HOME ESSENTIALS conține:

Lavandă  (Lavandula angustifolia)  este binecunoscută pentru proprietățile sal de calmare și liniștire de aceea este util în insomnii, anxietate și stres, scrâșnitul dinților. Este un bun calmant al pielii în caz de arsură. Alături de Mentă și Lămâie ameliorează simptomele alergiei și rinitei alergice. Este util în dureri de cap sau în erupțiile dentare ale celor mici (diluat corespunzător).

 

Lămâie (Citrus limon) ajută la detoxifiere și curățare limfatică, util în cazul pietrelor la rinichi sau biliare. Alături de Mentă și Lavandă ameliorează simptomele alergiei și rinitei alergice. Util în dureri și arsuri stomacale. Descongestionează căile respiratorii și elimina mucusul. Este un bun degresant dacă este folosit la curățenie și purifică aerul.

 

Melaleuca (Melaleuca alternifolia, Arbore de ceai) este un ulei cu proprietăți  antifungice, antivirale și antibacteriene. Astfel că este utilizat în amigdalita, gât iritat, gingivită, răceală, bronșită și gripă. De mare ajutor în caz de acnee, tăieturi sau răni, negi, bătături, herpes și pediculoză. Înlătura mătreață, ameliorează simptomele urticariei și erupțiilor cutanate, eczeme. Este un bun agent antibacterian, luptă împotriva stafilococului și MRSA (Stafilococ auriu meticilino-rezistent), este utilizat în cazul infecției cu candida.

 

Peppermint (Mentha piperita –  Mentă) 15 ml este utilzat în caz de alergii și urticarie, dureri de cap și migrene. Alături de Lămâie scade febra, răcorește în cazul bufeurilor de căldură. Menta este folosită în gastrită,discomfort digestiv, în astm și sinuzită. Înlătură respirația urat mirositoare. Este un bun energizant, folosită în caz de autism.

 

Frankcinsense  (Boswellia carterii, sacra, papyrifera, and frereana –   Tămâia)  este cel mai prețios ulei esențial, utilizat în cancere și tumori, trauma și atacuri de panică. Folosit cu rezultate frumoase în  Alzheimer, demență și  depresie. Diminuează vergeturile, ridurile, cicatricile ajutând în procesul de închidere a rănii. Întărește sistemul imunitar, utilizat în congestie, tuse și alergii. Tămâia potențează efectul tuturor uleiurilor.

 

Oregano (Origanum vulgare) un ulei puterinc antibacterian, antiviral și antifungic. Lupta împotriva Stafilocolului, streptococului și MRSA. Înlătură paraziții, viermii intestinali, negii și bătăturile. Utilizat în pneumonie, tuberculoză, reumatism, infecție urinară și candida. Ameliorează simptomele sindromului de tunel carpian, util în cazul de piciorului atletic.

 

Breath (amestec Respirator)  amestec de uleiuri esențiale ce conține: dafin, mentă, eucalypt, arbore de ceai, lamiae, cardamom, ravensara. Utilizat în răceală, gripă, sinuzită, bronșită, pneumonie. Descongestionant nazal, util în astm, polipi nazali și alte probleme legate de somn (sforăit).

 

Zengest (amestec Digestiv)  util în caz de balonare, gaze, constipație și colici. Poate fi de folos în caz de reflux gastro-esofagian, indigestie, intoxicație alimentară, diaree, boală Crohn. Înlătura greață matinală și ameliorează simptomele  răului de mișcare. Conține semințe de anason și de chimen, meta, ghimbir, fenicul, coriandru, tarhon.

 

On Guard(amestec Protectiv) conține: scorțișoară, cuișoare, eucalypt, rozmarin, portocală sălbatică. Întărește imunitatea, util în răceală și gripă, tuse. Luptă împotriva stafilococului și streptococului. Susține sănătatea tractului urinar , util în probleme legate de paraziți și ciuperci. Folosit pentru îngrijirea orală, reduce inflamația. Este un bun antiseptic în curățenie, îndepărtează cu succes germenii.

 

Deep blue (amestec pentru sistemul Osteo-Muscular) ameliorează durerile musculare, de spate, durerile articulare.Util în artrită, migrene, dureri de cap și ceafă, tensiune musculară. Este utilizat în cazul vânătăilor, rănilor și în lupus. Conține: wintergreen, mentă, camphor, ylang-ylang, helychrysum, blue tansy, mușețel

 

 

        Difuzor Petal  este un difuzor mic, ce funcționează cu apă  și emite abur rece, are o lumina albă, plăcută. Dispune de setări de funcționare pentru o ora , două ore sau 4 ore. Capacitatea de apă este de 200 ml, și poate acoperi încăperi  de 30 m2.

 

 

Kitul FAMILY PHYSICIAN + Slim & Sassy

Kitul Family Phisician este un kit de înscriere mai micuț, conține aceleași 10 uleiuri prețioase că și Kitul Home essentials, dar uleiurile sunt la 5 ml (aproximativ 85 picături). În plus față de kit-ul Home essentials mai conține un blend numit Smart & Sassy ( Amestec Metabolic)

 

Smart & Sassy conține scorțișoară, mentă, lămâie,  ghimbir,  grepfruit. Acest amestec este asociat unei cure sănătoase de slăbire. Ajută la eliminarea senzației de foame, detoxifică și calmează stomacul. Reglaza nivelului glicemiei, accelerează metabolismul. Ameliorează celulita dacă este aplicat pe coapse, feșe și abdomen.

 

Cu dragoste de uleiuri esențiale,

Albert Gabriela

Leave A Reply

* All fields are required