Delia Profile Website

Bună!!

 

Mă numesc Delia și sunt mămica de 3 copii minunați. Ei sunt comoara mea cea mai de preț și un vis devenit realitate.

Ne place să râdem, să ne plimbăm, să ne iubim, dar cel mai mult ne place să ajutăm… pe oricine, oriunde… Asta iubesc la doTERRA – prin intermediul uleiurilor am putut sa ajut numeroase familii și mă simt împlinită.

Fetița mea cea mare dacă vede vre-un om bătrân îmi șoptește “ vrei să ne rugăm pentru el? Uite are bota!”. Fericirea mea cea mai mare e că de la o vârstă așa fragedă ei deja observă nevoi pe care poate noi adulții nu le vedem sau nu le dăm importanță. Au inima largă, iartă repede. Am multe de învățat de la îngerașii mei.

Pentru ei am început călătoria doTERRA și odată cu ea am început să ofer importanță unui stil de viață sănătos, să fim mai atenți la ceea ce mâncăm și punem pe piele.

Povestea noastră începe într-o zi de toamnă târzie cu câteva picături de Melaleuca. Așa au intrat esențialele în casa noastră și nu ne-au mai părăsit. Este o călătorie minunată și mă simt ca un HEROmama, avându-le aproape și împărtășind cu lumea din jurul meu.

Acest colț în lumea virtuală l-am creat din dragoste pentru cei din jur oferind educație în tot ce înseamnă susținerea unui stil de viață sănătos, mâncare sănătoasa, mișcare, uleiuri esențiale.

Suntem înconjurați de ele și suntem fericiți că împreună trecem prin viață, copilărie mai bucuroși, mai optimiști, mai liniștiți, mai sănătoși.

Ce poate să își dorească o mamă mai mult?

Te invit să ni te alături călătoriei și să ne cunoaștem mai mult!

Cu drag,

O mamică esențială

Delia Rusu