Cunoaște comunitatea noastră!

Totul a început în Decembrie 2015 când am decis să mă înscriu în doTERRA după succesul folosirii uleiului esențial Melaleuca (Arborele de Ceai) pentru problema fetiței mele, o dermatită peri-orală.

Desigur, am început involuntar să spun prietenelor mele despre ultima descoperire: uleiurile esențiale.

Mărturiile vorbesc de la sine, așa că la scurt timp m-a sunat o prietenă fiind foarte necăjită pentru starea băiețelului ei, care nu răspundea foarte bine la medicamentele alopate, dorind să încerce ceva natural (era în ziua de Revelion),  ea fiind prima care a făcut pasul spre ceea ce a urmat…

Uitându-mă în urmă, nu îmi vine să cred că de la 1 persoană am ajuns la 1400+ de familii care îmi sunt aproape, care  au acceptat și au dat șansă uleiurilor în casele lor.  Unii simpli consumatori, alții împărtășesc doar cu prietenii iar alții au ales să profite de oportunitatea doTERRA, dar toți împreună formăm o familie minunată.

Azi , spun cu mândrie că am alături de mine niște ființe extraordinare, alături de care formăm ceea ce suntem: mame esențiale preocupate de sănătatea familiei și astfel lucrăm de acasă schimbând vieți în jurul nostru.

 

 Cum? În fiecare zi împuternicim oamenii cu soluții naturale pentru: o piele strălucitoare, armonie digestivă, somn mai bun, suport emoțional și multe altele.

 

Acesta “muncă” e atât de frumoasă pentru că în primul rând am șansa de a face ceea ce doresc, când doresc. Îmi pot scoate în evidență punctele forte, lucrăm împreună, ne spirjinim, iar succesul meu cel mai mare este dezvoltarea personală. Sunt conștientă că  nu aș fi avut șansa de a învăța și a mă dezvoltă atât de frumos dacă nu mă “împiedicăm” de doTERRA în viață mea.

 

Poate ești curios să știi cum funcționează?

Totul începe de la o picătură    ……   apoi ceea ce urmează e ceva ce te schimbă pentru totdeauna.

Pentru tine începe cu experiența personală folosind un anumit produs.

Continui să mai comanzi alte produse care culmea, te surprind tot mai mult și vezi cum încet încet nu mai folosești decât ceea ce a lăsat Dumnezeu pe pământ: puterea plantelor.

Te îndrăgostești iremediabil de ele și în scurt timp realizezi că devin o rutină zilnică în viața ta .

 

Și apoi?

Odată ce faci parte din echipa noastră ai parte de educare  și îndrumare continuă gratuită, care le poți accesa când dorești tu, în confortul pijamalelor chiar 🙂 pentru că știm ce înseamnă să fim mame. Aceasta te va menține în mișcare, motivat și mereu informat cu ultimele detalii.

Fiind o mămică de 3 , nu pot să mă gândesc la un loc de muncă cu program de la 8-5 și să îmi las copii cu bunicii sau cu bonă.

Având multă voință și dorința de a stă cât mai aproape de ei, să îi văd cum cresc sub ochii mei am dezvoltat o minunată comunitate de mame puternice, altele se dedică full time, la fel că și mine, altele îmbină pasiunea pentru sănătate cu serviciul totul cu drag pentru familie și cei din jur.

 

 

Alte mămici esențiale:

 

Diana Moga: “Am făcut cunoștință cu doTerra la începutul anului 2016 datorită fetiței mele Amalia, pe vremea aceea în vârstă de 8 luni. Mi-am dorit și căutat pentru ea alternative medicale sănătoase, pe care să mă pot baza în formarea unei imunități puternice începând cu acea vârstă mică. Apelând la uleiurile esențiale terapeutice de la doTerra de fiecare dată când apărea vreo problema de sănătate, m-am convins de puterea și eficientă lor, și astfel am prins încredere în ele și au ajuns în scurt timp să fie prima alegere, înaintea oricărui sirop sau creme pentru copii. Sunt printre puținele mămici care pot spune că primul an de creșă a trecut fără absente, fetiță mea a fost mereu prezența la grădi și a fost ferită de toate valurile de viroze și alte boli specifice integrării în colectivitate. doTerra pentru mine este înaintea oricărui business care aduce beneficii, o pasiune descoperită și un stil de viață❤

Albert Gabriela: A fi mămică pentru mine este o binecuvântare dar și o mare provocare. Am descoperit uleiurile pe când eram însărcinată cu prima fetiță și căutăm o soluție naturală pentru micile probleme cu care mă confruntăm. Imediat am achiziționat câteva uleiuri și am fost uimită de câtă putere are o singură picătură. Pe măsură ce fetiță mea creștea am considerat imperios necesar să achizitionez întreg kitul. Au apărut multe provocări de atunci dar de fiecare dată darul naturii din aceste sticluțe ne-a fost alături. Uleiurile esențiale de la Doterra fac parte din stilul de viață al familiei noastre, le iubim și le prețuim enorm.. ❤

Alexa Hutton: “Încă de când eram mic copil simțeam că m-am născut pentru un scop anume, gând care m-a călăuzit toată viață și a revenit de fiecare dată când eram pe punctul de a lua o decizie în carieră. Focul mă caracterizează că om și asta nu e un atu de multe ori, e greu să găsești o cale de manifestare pozitivă. DoTerra a apărut în viață mea din senin. Nefiind emoțională când vine vorba de sănătate sau orice fel de chestiuni care implică cheltuieli (oricât de mici ar fi acestea, motiv pentru care urăsc să fac shopping) nu am văzut din prima modul profund în care mă va schimbă. Dacă înainte tot ce era important era să creez un mediu stabil copiilor mei (mama singură fiind), “de ce” – ul meu s-a transformat în dorința, pasiunea și dedicarea necondiționată de a ajută oamenii. Am găsit acel scop, acea misiune care m-a călăuzit că gând nemanifestat toată viață. Cresc pe zi ce trece că și om prin ceea ce pot oferi celorlalți cu ajutorul a ceea ce e oferă natură prin doTerra și devin mai puternică imputernicind și pe alții să învețe să fie independenți și liberi prin oportunitatea doTerra.”

 

Alătură-te echipei noastre!